ΕΦΕΚ ΗΒ : Freshers Fair 2020

Μετά τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει ως φοιτητές τόσο στην Κύπρο όσο και στο ΗΒ , η Ε.Φ.Ε.Κ ΗΒ διοργανώνει το 4ο Welcome Fresher Fair’ σε συνεργασία με τα Κυπριακά societies των πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία, η ενημέρωση αλλά και η οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να χρειάζονται οι πρωτοετείς φοιτητές στο Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Ε.Φ.Ε.Κ ΗΒ και όλα τα Κυπριακά Societies θα βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης για να σας βοηθήσουν αλλά και να γνωρίσουν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές. Στο χώρο της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που υπαγορεύει ο νόμος για την πανδημία. Ενημερώνουμε όλους όσους θα παραβρεθούν θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας . Η είσοδος είναι δωρεάν.

Μην χάσετε την ευκαιρία λοιπόν, να λύσετε όλες σας τις απορίες για το χώρο στον οποίο θα σπουδάσετε αλλά ταυτόχρονα την γνωριμία με τους μελλοντικούς συμφοιτητές σας !!

Τέλος θα έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας εκπρόσωπο από το Υπουργείο Παιδείας και Εξωτερικών για ενημέρωση για ότι αφορά το Ηνωμένου Βασίλειου.

Ημερομηνία εκδήλωσης : 1/9/2020
Χώρος Εκδήλωσης Ξενοδοχείο Landmark
Ώρα έναρξης 16:00 – 20:00

Συνδιοργανωτής: Global educational Services
Χορηγοί: Shipping4All, StudentLettings, UniAssignments
Χορηγοί Επικοινωνίας: MixFM, Student Life

Πληροφορίες : Πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Κ ΗΒ Γιώργος Ανδρεόυ , 99 22421